Hypotheek berekenen

Bent u momenteel op huizenjacht, of heeft u uw droomhuis al op het oog? Of misschien wilt u meer zekerheid over uw financiële zaken? Dan is het voor u belangrijk om te weten wat u voor uw woning maximaal mag lenen. Op deze manier komt u erachter of u uw droomhuis wel of niet kunt kopen, en kunt u hier eventueel rekening mee houden bij uw huizenjacht.

Uw maximale hypotheek berekenen

Op de website van AAM financieel advies hopen wij u al zo veel mogelijk te kunnen helpen. Daarom kunt u op deze website een tool vinden die voor u berekent wat u maximaal kunt lenen. Uw maximale hypotheek wordt berekend aan de hand van uw jaarinkomen en eventueel de marktwaarde van een huis dat u in gedachte heeft. Deze indicatie van uw maximale hypotheek geeft veel duidelijkheid, maar voor een persoonsgebonden en nauwkeurig financieel advies helpen wij u graag verder. Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina ‘maximale hypotheek berekenen’.

Afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem vrijblijvend contact op.

De actuele rente vergelijken

Voor meer informatie over de actuele rente en de verschillende rentevormen kunt u terecht bij de pagina ‘actuele rente vergelijken’.

Nationale Hypotheek Garantie

Wilt u zeker zijn van een betaalbare en voor u verantwoorde hypotheek? Dan is de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) voor u een goede optie. Lees op de pagina van NHG meer informatie en bekijk de voordelen.

Hypotheek berekenen met een financieel adviseur

Wilt u een afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een groot voordeel van uw hypotheek berekenen met een financieel adviseur van AAM is dat u een nauwkeurig advies ontvangt. Hierbij is rekening gehouden met uw persoonlijke omstandigheden, uw plannen en uw wensen.

Door op accepteren te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten