Einde rentevaste periode

Een nieuw tarief afsluiten en een nieuwe rentevaste periode

Wanneer uw rentevaste periode afloopt kunt u een nieuw tarief afsluiten en een nieuwe rentevaste periode kiezen. Zorg dat u bij deze keuze rekening houdt met de situatie zoals deze momenteel voor u is en hoe u verwacht dat uw situatie de komende jaren zal zijn. Momenteel zijn de rentes erg laag, wat kan betekenen dat uw vaste lasten per maand zullen dalen. Op onze pagina rente vergelijken vindt u meer informatie over rentevormen.

Een nieuw voorstel

Wanneer het einde van uw rentevaste periode nadert ontvangt u ongeveer drie maanden daarvoor een nieuw voorstel van de huidige geldverstrekker. Wij raden het u aan om niet zomaar akkoord te gaan met dit nieuwe voorstel. Het kan namelijk goed zijn dat u ergens anders een stuk goedkoper uit bent en u mag nu kosteloos overstappen naar een andere geldverstrekker. Natuurlijk kan het ook zijn dat u al een voordelige hypotheekrente betaalt en wilt weten of het voorstel bij u huidige geldverstrekker een goed voorstel is. In beide gevallen is een financieel adviseur ideaal om met u mee te denken. Een financieel adviseur vergelijkt de mogelijkheden en kiest de mogelijkheden uit die het meest in uw voordeel werken.

Afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem vrijblijvend contact op.

Financieel advies over uw rentevaste periode

Loopt uw rentevaste periode af en wilt u graag advies over hoe u nu het best verder kunt? Maak het liefst een aantal maanden van tevoren een afspraak met AAM financieel adviseurs, zodat wij genoeg tijd hebben om voor u uit te zoeken wat de beste mogelijkheden zijn.

Door op accepteren te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten