Wat kost een hypotheek advies

De kosten van hypotheekadvies zijn afhankelijk van de omvang van het advies dat u wenst te ontvangen en van de uren die wij nodig hebben om een voor u passend advies te maken. Voor meer informatie over de kosten van een financieel adviseur kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Een gratis eerste kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek bij AAM financieel advies is voor u geheel vrijblijvend. Wij vinden het belangrijk om eerst kennis met elkaar te maken. In een kennismakinggesprek krijgen wij een duidelijk beeld van uw situatie en uw plannen, zodat wij u precies kunnen vertellen wat wij kunnen betekenen voor u. Nog belangrijker is, dat u aan de hand van dit kennismakingsgesprek weet of wij als financieel adviseurs bij u passen.

Zekerheid over de kosten

Precies weten waar u aan toe bent? Om u zekerheid te geven, werken wij met een vast uurtarief en geven wij u vooraf altijd een schatting van hoeveel uur wij verwachten bezig te zijn. In een uitgebreide opdrachtbevestiging kunt u de schatting van de uren zien. Als financieel adviseurs vinden wij transparantie over de kosten van ons hypotheek advies uiteraard belangrijk. Wij beginnen pas met ons werk, wanneer u ons een akkoord geeft.

De kosten snel ‘terugverdienen’

Wanneer u een verkeerde beslissing neemt op financieel gebied, kan dit hoog oplopen in de kosten. Hierdoor is het in vrijwel ieder geval rendabel voor u om financieel advies te ontvangen. Daarnaast helpt een financieel adviseur u met het vinden van lage hypotheken en lage rentes. Hierdoor heeft u het bedrag van een financieel adviseur snel ‘terugverdiend’.

Welke werkzaamheden worden in rekening gebracht?

Zoals eerder genoemd brengen wij voor het kennismakingsgesprek geen kosten in rekening. Wanneer u een goed gevoel heeft ervaren bij dit gesprek, hopen wij u verder te mogen helpen met uw financiële kwesties wanneer u een huis wilt kopen of wilt verhuizen.

Wij stellen vervolgens een persoonlijk overzicht voor u op. Hierin staan uw woonwensen, uw huidige financiële situatie en uw plannen en wensen voor de toekomst. Wij zoeken voor u uit wat uw mogelijkheden zijn en stellen aan de hand hiervan een professioneel advies voor u op. Hierin nemen wij ook mogelijke financiële risico’s mee. Hierover ontvangt u uiteraard deskundig advies.

Afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem vrijblijvend contact op.

Door op accepteren te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten