Actuele rente vergelijken

Wilt u de actuele rente van 2018 vergelijken? Onze financiële adviseurs helpen u graag verder. Wij geven u de actuele rente weer van de verschillende rentevormen; een variabele rente en een vaste rente.

Vaste rente en variabele rente

Er zijn twee verschillende rentevormen: een variabele rente en vaste rente. Een vaste rente staat vast en geeft dus duidelijkheid en zekerheid over de kosten per maand. Bij een variabele rente kan het zijn dat de rente van de hypotheek per maand verschilt. Een variabele hypotheekrente is afhankelijk van de marktrente. Het risico van een variabele rente is dus gemiddeld iets hoger, maar het brengt dan wel weer voordelen met zich mee.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de rentevorm die het best bij u en uw situatie past? Bij AAM financieel advies helpen wij u graag met het maken van de keuze tussen een vast rentebedrag of een gevarieerd rentebedrag per maand. Onze hypotheekadviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende rentevormen, de mogelijke rente- en marktstijging. Ook kunnen wij met u meedenken over de rentevorm die het best bij u past. Maak vrijblijvend een afspraak op onze contact pagina voor professioneel financieel advies dat u zekerheid geeft over uw hypotheekrente.

Hieronder kunt u nog een aantal voordelen van beide rentevormen vinden:

Voordelen vaste rente

  1. Zekerheid over uw vaste maandlasten
  2. Het stijgen van de marktrentes heeft geen invloed op de hoogte van uw rentekosten

Voordelen variabele rente

  1. De kosten van variabele rente zijn gemiddeld lager dan die van de vaste rente.
  2. U kunt veel profijt hebben van de rentedaling als gevolg van daling van de marktrentes.

Afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem vrijblijvend contact op.

Door op accepteren te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten