Speciale starters regeling
Startershypotheek

 

Het garant staan van ouders

Een mogelijkheid is dat uw ouders of grootouders garant staan voor de eerste jaren van de aflossing. Garant staan houdt in dat wanneer u uw hypotheek niet kunt betalen, uw ouders verplicht zijn om dit voor u te doen. Doordat uw ouders garant staan is het voor u mogelijk om een hogere hypotheek te nemen. Uiteraard is het garant staan van de ouders alleen mogelijk wanneer ouders hier ook mee in overeenstemming zijn.

Afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem vrijblijvend contact op.

Voorwaarden startersregeling

Bij een startersregeling wordt gekeken naar uw huidige inkomen en wordt een schatting gemaakt op basis van de verwachting van hoeveel u gaat verdienen. Hierbij wordt onder andere gekeken naar opleiding, BKR-registratie en studieschulden.

Financieel advies bij een startersregeling

Wanneer u een startershypotheek wilt afsluiten is het zeer belangrijk om de voorwaarden van de hypotheek goed te bekijken. Als starter is het zeer verstandig om uw financiële situatie en uw financiële mogelijkheden door te nemen met een van onze financieel adviseurs. Wij kunnen u een nauwkeurig advies geven over de hypotheek die bij u past en welke voorwaarden en (lokale) regelingen voor u in het voordeel werken.

Door op accepteren te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten