Restschuld

Help, ik zit nog met een restschuld!

Gelukkig is er een oplossing en kunt u met een restschuld alsnog gewoon verhuizen. Deze oplossing is de restschuldoplossing. Afhankelijk van uw situatie, uw mogelijkheden en uw plannen voor de toekomst kunnen wij u adviseren over de beste renteschuldoplossing voor u. Er zijn namelijk een aantal mogelijkheden op het gebied van het aflossen van de restschuld

Restschuld met eigen (spaar)geld aflossen

Het voordeel van het aflossen van uw restschuld met uw eigen (spaar)geld is dat u uw nieuwe hypotheek niet start met een schuld die de lening en de rente hoger maakt. Belangrijk is wel dat u niet al uw spaargeld uitgeeft aan het betalen van deze schuld. Het kan bij een verhuizing, maar ook in het dagelijks leven zijn dat u tegen onverwachte hoge kosten aanloopt. Het is hiervoor belangrijk dat u wat geld opzij houdt. Wilt u advies over het aflossen van een restschuld met eigen (spaar) geld? Neemt u dan vrijblijvend contact op met AAM financieel adviseurs.

Afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem vrijblijvend contact op.

Restschuld in de nieuwe hypotheek meefinancieren

Het meefinancieren van uw restschuld in uw nieuwe hypotheek is echter bij een aantal banken mogelijk. Wij kunnen u helpen om een bank te vinden die deze mogelijkheid biedt. Bij het meefinancieren neemt u uw schuld op in uw nieuwe hypotheek en verdeelt u de totale kosten over de hypotheek van uw nieuwe woning. Hierdoor hoeft u niet het gehele bedrag in één keer af te lossen wanneer u gaat verhuizen. De rente die over uw schuld betaald moet worden is in veel gevallen deels of geheel aftrekbaar.

Restschuld apart financieren

Hierbij sluit u een aparte lening af om de restschuld apart te financieren. U kunt in dit geval tot €50.000 lenen om uw restschuld (deels) mee te financieren. De rente van deze aparte lening is in veel gevallen deels of geheel aftrekbaar.

Door op accepteren te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten