Maximale hypotheek berekenen

Wilt een huis kopen maar weet u nog niet zeker wat u maximaal kunt lenen? Uw maximale hypotheek kunt u zeer snel en gemakkelijk berekenen via onze tool! Wanneer u weet wat u maximaal kunt lenen, weet u ook wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een nieuw huis.

Gegevens invoeren via onze tool

De hypotheek bereken tool geeft een zo nauwkeurig en realistisch mogelijke berekening van uw maximale hypotheek en uw maandlasten weer. Onze tool waarmee u uw hypotheek kunt berekenen, is echter niet op de hoogte van al uw persoonlijke omstandigheden en kan hier dus geen rekening mee houden. Lees in de volgende alinea een aantal voorbeelden van persoonlijke omstandigheden die mogelijk invloed hebben op het bedrag dat u maximaal kunt lenen.

Het belang van een nauwkeurige en realistische berekening

De hypotheek bereken tool geeft een zo nauwkeurig en realistisch mogelijke berekening van uw maximale hypotheek en uw maandlasten weer. Onze tool waarmee u uw hypotheek kunt berekenen, is echter niet op de hoogte van al uw persoonlijke omstandigheden, en kan hier dus geen rekening mee houden. Dit is wel van groot belang wanneer u wilt weten wat u maximaal kunt lenen, omdat persoonlijke omstandigheden een grote rol kunnen spelen. Lees in de volgende alinea een aantal voorbeelden van persoonlijke omstandigheden die mogelijk invloed hebben op het bedrag dat u maximaal kunt lenen.

Uitgebreid advies van AAM op basis van uw omstandigheden

Houd er rekening mee dat onze tool alleen een indicatie weergeeft van uw maximale hypotheek. Wanneer u op zoek bent naar een volledig financieel advies waarbij rekening wordt gehouden met persoonlijke omstandigheden, kunt u terecht bij AAM financieel advies. U kunt vrijblijvend contact opnemen met AAM financieel adviseurs. Bij het volledige financieel advies van AAM, houden wij ook rekening met persoonlijke omstandigheden zoals uw pensioen, erfpacht, 55+ers, zelfstandigen en overwerkuren. Op deze manier kunnen wij u op een zo volledig mogelijke manier helpen aan zekerheid op het gebied van uw financiële zaken.

Afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem vrijblijvend contact op.

Hypotheek bereken tool 

Door op accepteren te klikken, stem je in met het gebruik van alle cookies op onze website. Selecteer privacy instellingen om te bepalen welke cookies u wel of niet wilt toestaan.

Privacy policy | Sluiten